хімія 8 клас контрольні роботи

Розроблені роботи дуже зручно використовувати для швидкого оцінювання учнів. Після вивчення матеріалу у чіткій послідовності вказані завдання певних рівнів ,можна злегкістю визначити рівень засвоєння.. Інші методичні матеріали на урок Хімія скачати. Опис документу: Розроблені роботи дуже зручно використовувати для швидкого оцінювання учнів. Після вивчення матеріалу у чіткій послідовності вказані завдання певних рівнів ,можна злегкістю визначити рівень засвоєння. Перегляд матеріалу. Отримати код. 8 клас. Самостійна робота. Хімічні властивості оксидів. 1 варіант.


Хімія в школі. Главная » Файлы » Контрольні роботи » 8 клас. В категории материалов: 5 Показано материалов: 1-5. Сортировать по: Дате · Названию · Рейтингу · Комментариям · Загрузкам · Просмотрам. Контрольна робота з теми "Розрахунки за хімічними формулами". Контрольна робота з теми "Розрахунки за хімічними формулами". на 11.02.2019. ЗАВАНТАЖИТИ. Контрольна робота з теми "Періодичний закон і періодична система хімічних елементів. Будова атома". ЗАВАНТАЖИТИ. 8 клас | Просмотров: 8187 | Загрузок: 0 | Добавил: Evgenij | Дата: 02.11.2016 | Комментарии (0). Контрольна робота з теми "Основні класи неорганічних сполук" (ІІ семестр).


Решебники за 8 класс > Хімія > О.А. Дубовик. О.А. Дубовик. Загрузка. Контрольні роботи. + Контрольна робота № 1. Періодичний закон. Будова атома. Варіант 1№ 1-22. Варіант 2№ 1-22. + Контрольна робота № 2. Хімічний зв'язок і будова речовини. Варіант 1№ 1-22.


Новини. Хімія 8 клас О.А. Дубовик 2016. Контрольні роботи. ГДЗ Математика 5 клас. Автори:А. Г. Мерзляк, В. Б. Полонський, М. С. Якір, Ю. М. Рабінович. Рік:2013. Опис:Збірник задач і контрольних робіт. показати обкладинку. ГДЗ Географія 9 клас. Автори:В. М. Бойко, І. Л. Дітчук. Рік:2017. Опис:Зошит для практичних робіт. показати обкладинку. ГДЗ Біологія 7 клас. Автори:В. І. Соболь. Рік:2015. Опис:Робочий зошит. показати обкладинку. ГДЗ Фізика 7 клас. Автори:В. Г. Бар’яхтар, Ф. Я. Божинова, С. О. Довгий. Рік:2015. показати обкладинку. ГДЗ Англійська мова 4 клас. Автори:Naomi Simmons. Рік:2019. Опис:Family and Friends 4 workbook 2nd edition. показати обк.


До вашої уваги Підсумкова контрольна робота з хімії для учнів 8 класу. Для виконання роботи були запропоновані завдання 4 рівнів складності. Автор: вчитель хімії Яворська Тетяна Миколаївна. Підсумкова контрольна робота з хімії для учнів 8 класу дає змогу відслідкувати ріст навчальних досягнень учнів на протязі навчального року, зробити висновок про знання та вміння учнів, здобутих за курс 8 класу, відслідкувати рівень сформованості логічного мислення, практичних вмінь та навичок самоосвітньої діяльності учнів. Для виконання роботи були запропоновані завдання 4 рівнів складності. Завдання були складені згідно з програмним матеріалом 8 класу та включали такі теми: ” Кількість речовини.


Мета:узагальнити й систематизувати знання учнів з теми «Періодичний закон і періодична система хімічних елементів Д. І. Менделєєва. Будова атома», визначити рівень навчальних досягнень учнів з теми;розвивати творчі здібності учнів, викликати у них інтерес до вивчення хімії;виховувати наполегливість, акуратність, увагу.


Збірка «Тестові завдання для контролю знань з хімії. 8 клас» призначена для проведення експрес-перевірки рівня засвоєння навчального матеріалу за курс хімії восьмого класу учнями загальноосвітніх навчальних закладів. Запропоновані тестові завдання дають змогу учням з´ясувати прогалини в знаннях теоретичного й практичного матеріалу вивчених тем та ліквідувати їх напередодні проведення контрольної роботи, а вчителеві – передбачити можливі прогалини в знаннях учнів і намітити шляхи щодо їх ліквідації. Збірка рекомендується вчителям для перевірки рівня засвоєння матеріалу та учням для самопідготов.


Підсумкова контрольна робота. Навчально-освітня мета: визначити рівень навчальних досягнень з вивченої теми, виявити проблеми в засвоєнні навчального матеріалу. Tип уроку: контролю та перевірки знань. КОНТРОЛЬНА РОБОТА. Варіант І. 1. Установіть відповідність між формулою речовини та класом, до якого вона належить. Формула. Клас. а) HCl. 1) Оксид.


Контрольна робота з теми:"Класифікація основних класів неорганічних сполук". Матеріал містить різнорівневі тестові завдання формату ЗНО. 8 клас | Переглядів: 2960 | Завантажень: 291 | Додав: Химичка | Дата: 10.12.2014 | Коментарі (0). Контрольна робота № 2 з теми "Основні класи неорганічних сполук". 8 клас | Переглядів: 1178 | Завантажень: 82 | Додав: Химичка | Дата: 10.12.2014 | Коментарі (0). Дидактична картка до уроку солі. Матеріал містить таблицю-тренажер для складання формул солей. 8 клас | Переглядів: 623 | Завантажень: 59 | Додав: Химичка | Дата: 10.12.2014 | Комент.


Річна контрольна робота ( 8 клас). Скачать материал. библиотека материалов. Добавить в избранное. 8 клас. Контрольна робота. Варіант 1. Найдите материал к любому уроку, указав свой предмет (категорию), класс, учебник и тему: Выберите категорию


Завдання на контрольну роботу з хімії за І семестр у 7 класі. Контрольна робота з хімії, І семестр, 8 клас. Опубліковано: Січень 22, 2016. Переглядів: 15 097.


Контрольна робота у вигляді тестових завдань повинна складатись з блоків самостійних робітпідтем і додаткових завдань відкритої форми. Необхідно систематично повторювати основні поняття хімії, відпрацьовувати вміння та навички виконання логічних операцій при розв’язуванні завдань з хімії. Бажано періодично діагностувати знання та вміння та учнів – на початку вивчення предмету, нового навчального року та наприкінці його. «Повторення основних питань курсу хімії 7 класу. Тема 1. Кількість речовини. Розрахунки за хімічними формулами». Учень знає: І рівень (1-6 балів). · правила техніки безпеки та першої допомоги при роботі з хімічними реактивами; · основні поняття даної теми


Контрольні роботи з хімії. Контрольна робота з хімії у 7 класі за І семестр.doc. Контрольна робота з хімії у 7 класі за ІІ семестр.docx. Контрольна робота з хімії у 8 класі за І семестр.doc. Контрольна робота з хімії у 8 класі за ІІ семестр.doc. Контрольна робота з хімії у 9 класі з теми Розчини.doc. Контрольна робота з хімії у 9 класі з теми Органічні оксигеновмісні сполуки.doc. Контрольна робота з хімії у 9 класі за І семестр.doc. Контрольна робота з хімії у 9 класі за ІІ семестр.doc. Контрольна робота з теми: "Альдегіди, карбонові кислоти, веглеводи".doc. Віртуальний хімічний експеримент на уроках хімії. Віртуальний хімічний експеримент на уроках хімії.docx.


Готова домашня робота з хімії для 8 класу. Рішення та відповіді до тест-контролю з хімії для 8 класу. Н.Є. Варавва, Н.Р. Парфеня, Н.І. Теслицька. 2011 рік. Контрольні роботи. КР1. КР2. Наприклад, на цій сторінці нашого порталу розміщені відповіді до тест-контролю з хімії 8 клас. У цьому посібнику зібрано докладно викладені рішення вправ та пояснення до них. Завдяки посібнику з хімії будь-який восьмикласник зможе не тільки списати з нього розв’язки (що не рекомендується), але і розібратися в способах вирішення найскладніших завдань, згадати матеріал, який вивчав раніше, а при нагоді звернутися до підручника.


Контрольна робота з теми: «Кількість речовини. Розрахунки за хімічними формулами». Конспект уроку 9.doc. Microsoft Word Document 788.0 KB. Download. Перевірка знань з хімії Замулко О.І. 8 клас-друк-.doc. Microsoft Word Document 2.1 MB. Download. Завдання для контрольної роботи. chimiya_zao_2012.doc. Microsoft Word Document 877.0 KB. Download. Збірник задач з хімії Горбунової І.А. 1.doc. Microsoft Word Document 241.0 KB.


Контрольна робота з хімії, ІІ семестр, 8 клас. Хімія. Світлана Володимирівна Богомаз. Четвер, 22 листопада 2018. 1649 переглядів. 0 Коментарів. Анотація: систематизувати знання учнів про метали, неметали, прості та складні речовини, оксиди, основи, кислоти, солі. доставка на електрону пошту. сертифікат за надруковану роботу. диплом за участь у конкурсі. Сплата. Доставка "Новою Поштою". Електронний сертифікат. Допомога. Технічна проблема.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз англ мова 9 клас 5 рік навчання кучма морська

шара чит 1.3

чертеж матрицы для обтяжки пуговиц