ліна костенко вірш коли я буду навіть сивою

Коли буду я навіть сивою, І життя моє піде мрякою, А для тебе буду красивою, А для когось, може, й ніякою. А для когось лихою, впертою, Ще для когось відьмою, коброю. А між: іншим, якщо відверто, То була я дурною і доброю. Безборонною, несинхронною, Ні з теоріями, ні з практиками. І боліла в мені іронія. Всіма ліктиками й галактиками. І не знало міщанське кодло, Коли я захлиналась лихом, Що душа між люди виходила. Забинтована білим сміхом. І в житті, як на полі мінному, Я просила в цьому сторіччі. Хоч би той магазинний мінімум: Люди, будьте взаємно ввічливі! І якби на те моя воля, Написала б я скрізь курсивами: - Так багато на світі горя, Люди, .


[separator headline="h2" title="Ліна Костенко - Між іншим"] Коли я буду навіть сивою, і життя моє піде мрякою, а для тебе буду красивою, а для когось, може, й ніякою. А для когось лихою, впертою, ще для когось відьмою, коброю. А між іншим, якщо відверто, то була я дурною і доброю. Безборонною, несинхронною ні з теоріями, ні… читати більше. →.


Коли я буду навіть сивою, і життя моє піде мрякою, а для тебе буду красивою, а для когось, може, й ніякою. А для когось лихою, впертою, ще для когось відьмою, коброю. А між іншим, якщо відверто, то була я дурною і доброю. Безборонною, несинхронною ні з теоріями, ні з практиками. і боліла в мене іронія всіма ліктиками й галактиками. І не знало міщанське кодло, коли я захлиналась лихом, що душа між люди виходила забинтована білим сміхом. І в житті, як на полі мінному, я просила в цьому сторіччі хоч би той магазинний мінімум: — Люди, будьте взаємно ввічливі! — і якби на те моя воля, написала б я .


Исполнитель: Ліна Костенко Название песни: Коли буду я навіть сивою Дата добавления: 05.11.2016 | 09:14:07. Просмотров: 73 0 чел. считают текст песни верным 0 чел. считают текст песни неверным. На этой странице находится текст песни Ліна Костенко - Коли буду я навіть сивою, а также перевод песни и видео или клип. Текст. Перевод.


На этой странице вы можете скачать или прослушать песню «Л.костенко - Коли Я Буду Навіть Сивою». Для того чтобы скачать песню в MP3, Вам нужно кликнуть по кнопке «Скачать». Для прослушивания песни вам надо нажать на кнопку «Слушать». Л.костенко. Л.костенко. Коли Я Буду Навіть Сивою. Слушать. Скачать. Формат MP3.


Коли буду я навіть сивою, і життя моє піде мрякою, а для тебе буду красивою, а для когось, може, й ніякою. А для когось лихою, впертою, ще для когось відьмою, коброю. А між: іншим, якщо відверто, то була я дурною і доброю. Безборонною, несинхронною, ні з теоріями, ні з практиками. І боліла в мені іронія всіма ліктиками й галактиками. І не знало міщанське кодло, коли я захлиналась лихом, що душа між люди виходила забинтована білим сміхом. І в житті, як на полі мінному, я просила в цьому сторіччі хоч би той магазинний мінімум: Люди, будьте взаємно ввічливі! І якби на те моя воля, написала б я ск.


Коли буду я навіть сивою, і життя моє піде мрякою, а для тебе буду красивою, а для когось, може, й ніякою. А для когось лихою, впертою, ще для когось відьмою, коброю. А між: іншим, якщо відверто, то була я дурною і доброю. Безборонною, несинхронною, ні з теоріями, ні з практиками. І боліла в мені іронія всіма ліктиками й галактиками. І не знало міщанське кодло, коли я захлиналась лихом, що душа між люди виходила забинтована білим сміхом. І в житті, як на полі мінному, я просила в цьому сторіччі хоч би той магазинний мінімум: Люди, будьте взаємно ввічливі! І якби на те моя воля, написала б я ск.


Предлагаем ознакомиться с текстом песни Ліна Костенко - Коли буду я навіть сивою и переводом, также рекомендуем просмотреть официальный клип (видео). Коли буду я навіть сивою, і життя моє піде мрякою, а для тебе буду красивою, а для когось, може, й ніякою. А для когось лихою, впертою, ще для когось відьмою, коброю. А між: іншим, якщо відверто, то була я дурною і доброю. Безборонною, несинхронною, ні з теоріями, ні з практиками. І боліла в мені іронія всіма ліктиками й галактиками. І не знало міщанське кодло, коли я захлиналась лихом, що душа між люди виходила забинтована білим сміхом. І в житті, як на полі мінному, я просила в цьому сторіччі хоч би той магазинний мінімум: Люди, будьте взаємно ввічливі!


Ліна Костенко – геніальна україньска поетесса та смілива жінка – в День української писемності та мови сайт колобок публікує підборку віршів Ліни Костенко про мову, про Україну, про любов. Така краса, висока і нетлінна, що хоч спинись і з Богом говори. Про вічне. Коли я буду навіть сивою, і життя моє піде мрякою, а для тебе буду красивою, а для когось, може, й ніякою. А для когось лихою, впертою, ще для когось відьмою, коброю. А між іншим, якщо відверто, то була я дурною і доброю. Безборонною, несинхронною ні з теоріями, ні з практиками. і боліла в мене іронія всіма ліктиками й галактиками. І не знало міщанське кодло, коли я захлиналась лихом, що душа між люди виходила забинтована білим сміхом.


Ліна Костенко – взірець, приклад, як її ще називають – «Королева української поезії». Її твори змушують задуматись, а філігранне художнє слово пронизує струмом тіло, розум й душу. “24” зібрав для вас підбірку влучних віршів поетеси, які заставляють задуматися. Про вічне. Коли я буду навіть сивою, і життя моє піде мрякою, а для тебе буду красивою, а для когось, може, й ніякою. А для когось лихою, впертою, ще для когось відьмою, коброю. А між іншим, якщо відверто, то була я дурною і доброю. Безборонною, несинхронною ні з теоріями, ні з практиками. і боліла в мене іронія всіма ліктиками й галакти.


ЛитМир - Электронная Библиотека > Костенко Ліна (UK) > Збірка віршів > Стр.9. Життя та творчість. 1. І не дивуй, що я прийду зненацька. 2. А затишок співає, мов сирена. 3. Чи все-таки життя – це те, що відбулось? МІЖ ІНШИМ. Коли я буду навіть сивою, і життя моє піде мрякою, а для тебе буду красивою, а для когось, може, й ніякою. А для когось лихою, впертою, ще для когось відьмою, коброю. А між іншим, якщо відверто, то була я дурною і доброю.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз англ мова 9 клас 5 рік навчання кучма морська

шара чит 1.3

сила тёмная обратная сторона сказки прохождение читать