осокина н,м і гайдай г,с підручник технологія зберігання і переробки продукції рослинництва

Робоча програма “Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва” для студентів за напрямом підготовки 6.090101 “Агрономія” „___” _, 20__ р. − 57 с. Розробники: Рожко В.І., доцент, кандидат сільськогосподарських наук. Робоча програма затверджена на засіданні кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика. Протокол від “27” травня 2015 р. № 15. Завідувач кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика. 4. Осокіна Н.М. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва: підручник. / Н.М. Осокіна, Г.С. Гайдай. – Умань.: Уманське видавничо-поліграфічне.


Не вистачає потужнос-тей для зберігання й переробки плодоовочевої продукції в зонах її вирощування, Наукові дослідження і господарська практика свідчать, що об-сяги втрат продукції залежать насамперед від рівня виробничих потужностей для її зберігання і переробки. Відтак господарства мають ширше практикувати будівництво невеликих цехів, сховищ, щоб забезпечити зберігання і переробку хоча б 50 % вирощеного врожаю. Якість зернової продукції, що надходить на тік, оцінюють для ви-значення режиму її зберігання і технології післязбиральної оброб-ки, а також потреби в сушінні, відповідних зерноочисних машинах. Режим технологічних процесів установлюють і залежно від цільово-го призначення зернових мас.


Технологія переробки і зберігання. продукції рослинництва. Міністерство аграрної політики України Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва. Л.М. Пузік. Технологія переробки і зберігання продукції рослинництва. Опорний конспект лекцій. Харків – 2013. Рецензенти: В.П. Петренкова, доктор с.-г. наук, професор, член-кореспондент НААН України, Інститут рослинництва ім. В.Я. Юр'єва; Т.І. Гопцій, доктор с.-г. наук, професор кафедри генетики, селекції та насінництва, ХНАУ ім. В.В. Докучаєва. Пузік Л.М. П88 Технологія переробки і зберігання продукції рослинництва: опорний. конспект лекцій /Л.М. Пузік. – Харків: ХНАУ, 2013. – 111 с. Висвітлено теоретичні основи зберігання продуктів, розкрито.


21.5. Безвідходні технології. 22. Зберігання і переробка — цукрових буряків. 22.4. Основи технології переробки цукрових буряків. 22.4.1. Схема технологічного процесу. 22.4.2. Подрібнення буряків і одержання соку.


Посібник нового покоління Замовити. Підручник “Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва”. Практикум “Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва”. Тести в Google Forms. [rcl-tab]. watch tv series free online watch series online watch tv shows free online watch tv shows hd free.


Курс «Зберігання і переробка продукції рослинництва» охоплює широке коло питань, вивчення яких допоможе майбутнім фахівцям активно добиватися підвищення якості рослинницької продукції, ефективно запобігати втратам у масі і зниженню якості цієї продукції під час післязбиральної обробки, зберігання та переробки. Категорія: Технологія товарознавство харчових продуктів | Додав: setyanin. Переглядів: 5621 | Завантажень: 9564 | Рейтинг: 0.0/0. Всього коментарів: 0.


Індивідуальні завдання розроблені з метою модульного зрізу знань студентів з дисципліни. Завдання охоплюють матеріал двох розділів дисципліни, рекомендовано для студентів денної, заочної та дистанційної форми навчання студентів спеціальності 5.10010102 “Монтаж, обслуговування та ремонт електротехнічних установок в агропромисловому комплексі” I-II рівня акредитації ВНЗ.. Інші методичні матеріали на урок Дидактичні матеріали скачати.


– 419 с. 3. Осокіна Н.М. Технологія зберігання і переробки продукції. рослинництва / Н.М. Осокіна, Г.С. Гайдай. – Умань : УНУС, 2005. – 614 с. 4. Подпрятов Г.І. Зберігання і переробка продукції рослинництва /. Подпрятов Г.І., Скалецька Л.Ф., Сеньков А.М., Хилевич В.С. – К. : Мета. 2002. – 495с. 5. Скалецька Л.Ф. Технологія зберігання і переробки продукції. 11. Мерко І. Т. Наукові основи і технологія переробки зерна: підручник для студентів вищих навчальних закладів / Мерко І.Т., Моргун В.О. – Одеса : Друк, 2001. – 348с. 12. Зберігання і переробка сільськогосподарської продукції / [О.В. Богомолов, Н.В. Верешко, О.М. Сафонова та ін.]; за ред. О.І. Шаповаленка, О.М. Сафонової. – Харьков : Еспада, 2008. – 544с.


Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Практикум. Подпрятов Г.І., Скалецька Л.Ф., Сеньков А.М. Висвітлено практичні питання визначення належної якості продукції рослинництва, призначеної для закладання на тривале зберігання чи переробку. Висвітлено практичні питання визначення належної якості продукції рослинництва, призначеної для закладання на тривале зберігання чи переробку. Подано прийоми доведення її до повного рівня кондиційності, а також способи створення та підтримання на оптимальному рівні режимів зберігання, за яких втрати продукції є мінімальними.


Название: Зберігання і переробка продукції рослинництва Автор: Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька, А. М. Сеньков, В. С. Хилевич Издательство: Мета ISBN: 966-7947-05-Х Год издания: 2002 Страниц: 495 Язык: Украинский Формат: pdf Качество: отличное Размер: 14,5 Мб Описание: В книге представленыктеристики различных видов продукции растеневодства как объектов хранения. Описано способи післязбиральної обробки, режими і способи зберігання, технології переробки зернових мас, капусти, цибулі, плодових, зеленних та коренеплідних овочів, плодоягідної продукції, картоплі, олійних культур, цукрових буряків, льону-довгунця, хмелю, тютюну і махорки.


Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва - це наука про збереження і підвищення якості продукції рослинництва в процесі її виробництва, про її первинній обробці, зберіганні та переробці. Сільське господарство виробляє основні харчові продукти, а також сировина для харчової та деяких галузей легкої промисловості, що випускає товари народного споживання. Кількості та якості цих продуктів, різноманітності їх асортименту в чому залежить здоров'я, працездатність і настрій людини. Тому збереження продуктів рослинництва до часу їх використання - найважливіша справа.


Подано характеристики різних видів продукції рослинництва як об’єктів зберігання. Описано способи післязбиральної обробки, режими і способи зберігання, технології переробки зернових мас, капусти, цибулі, плодових, зеленних та коренеплідних овочів, плодоягідної продукції, картоплі, олійних культур, цукрових буряків, льону-довгунця, хмелю, тютюну і махорки. Викладено основи технологій приготування і зберігання комбікормів, штучно зневоднених кормів та кормів рослинного походження.


Технологія виробництва, переробки та зберігання продукції рослинництва. Методичні вказівки. до виконання лабораторних робіт з курсу “Технологія виробництва, переробки та зберігання продукції рослинництва”. для студентів спеціальностей 8.091902 – “Механізація сільського господарства”, 8.091902. Рецензенти: Мостіпан М.І. – к.с.-г. н., доц. кафедри загального землеробства Родзієвський Л.Л. – к.с-г.н., ст. вик. кафедри загального землеробства. Лабораторна робота №1. Кількісний облік і товарна оцінка якості картоплі різного цільового призначення.


напряму підготовки 8.09010101 „Агрономія” спеціалізації „Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва”. Миколаїв 2014. 1. У курсі лекцій майбутнім спеціалістам агрономічного профілю спеціалізації "Технологія переробки і зберігання продукції рослинництва" викладено основні поняття про виноград, як сировину для промислової переробки, основних технологічних процесах виробництва різних типів виноградних вин, безалкогольних продуктів, комплексне використання вторинної сировини і відходів виробництва, контроль якості продукції.


Переробка та зберігання продукції рослинництва як наука. Зберігання та переробка продукції рослинництва як галузь народного господарства. Лекція 1. Тпзпр як одна з агрономічних дисциплін. Виробництво і зберігання продукції рослинництва відбувається в умовах широкого доступу до неї мікроорганізмів. Так, усі рослини мають прижиттєву, властиву їм, епіфітну мікрофлору, а хворі рослини - і відповідних збудників інфекції. Під час збирання врожаю ця мікрофлора поповнюється мікробами з навколишнього середовища (головним чином ґрунту). 15. Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції /А. Я. Маньківський, Л. Ф. Скалецька, Г. І. Подпрятов та ін. - К.: ВКП «Аспект», 1999.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз англ мова 9 клас 5 рік навчання кучма морська

шара чит 1.3

сила тёмная обратная сторона сказки прохождение читать