портфоліо вчителя української мови та літератури

Презентація на тему: Портфоліо вчителя української мови та літератури. Завантажити презентацію. Отримати код. Працюю над проблемним питанням: “ Інноваційні технології навчання у розвитку творчих здібностей учнів на уроках української мови та літератури. ” МОЄ ПЕДАГОГІЧНЕ КРЕДО Пошук досконалості в Любові, Красі та Дії. Тільки з їх допомогою досягається результат. Слайд 4.


Портфоліо вчителя української мови і літератури « … Найдосвідченіший педагог ніколи не повинен спинятися на досягнутому, бо якщо немає руху вперед, то неминуче починається відставання». В.О. Сухомлинський. 3. Для районного методичного об'єднання Вчителям української мови та літератури. 1.“На шляху до інтеграції “ 2. Інтегровані уроки з української мови та літератури. 3. Калейдоскоп інтегрованих уроків 1.Стаття 2. Конспекти уроків 3. Посібник для вчителів Продукт Особиста розробка Область використання. 19 слайд. Описание слайда: Калейдоскоп інтегрованих уроків /посібник для вчителів української мови та літератури підготувала: Давришева Н.А./ 2012р. 20 слайд. Описание слайда


Новини освіти в україні. Клікніть на картинку нижче й зможете прочитати або скачати. Українська мова. Українська література.


за спеціальністю «Українська мова та література». Моє педагогічне кредо: Віддай людині крихітку себе, за це душа наповнюється світлом… Ліна Костенко. Освіта: вища Стаж роботи: 22 роки Спеціаліст вищої категорії , старший вчитель. Семінар заступників з навчально-виховної роботи: Семінар вчителів-мовників: Відкриті уроки з української мови та літератури. Переможці предметних олімпіад, конкурсу імені Петра Яцика, літературного конкурсу імені.


Аналітичні дані про досвід роботи вчителя української мови і літератури. Пугач Тамари Вікторівни. Тема досвіду: Шляхи формування компетентної. особистості на уроках української мови та літератури. Ідея досвіду: Формування ключових компетенцій учнів за. допомогою рефлексій інших дій. Створення умов для розвитку творчої активності учнів шляхом запровадження інтерактивних методик, в яких використовуються принципи рефлексій, партнерство, креативність, неординарність, толерантність.Створення оптимальних умов для підготовки комунікативно спроможного випускника школи, формування компетентістно орієнт.


Вчитель української мови та літератури Товкач Ніна Трифонівна. Методика навчання української мови як наука. Портфоліо вчителя початкових класів. Українська мова. Особливості навчання української мови 2016-2017 навчальному році. 2. •Вища кваліфікаційна категорія, старший вчитель, •закінчила Житомирський Державний педагогічний інститут ім І.Франка, • за фахом – вчитель української мови та літератури. •стаж роботи 41 рік www.themegallery.com Company Logo. 3. Проблема вчителя: Здійснення компетентнісного підходу до формування націнально свідомої, духовно багатої особистості, маючої навички ефективної комунікації, готової до розв"язання життєвих проблем засобами мови. 4.


В портфоліо вчителя доцільно включати наступні розділи. Зміст. Вступ. Загальні відомості про вчителя. Результати педагогічної діяльності. Науково-методична діяльність. Список аудіо записів. Перелік довідкової літератури і дидактичних матеріалів. Наявність комп’ютера і комп’ютерних засобів вчення (програми віртуального експерименту, контролю знань, мультимедійні електронні посібники і т.д.) Аудіо і відео посібники. Наявність дидактичного матеріалу, збірників завдань, задач, вправ, прикладів, зразків рефератів і загадок, творів і т.д. Інші документи за бажанням вчителя. Портфоліо подається у відповідну атестаційну комісію вчителем, що атестується, не пізніше 2 тижнів до кваліфікаційного випробування.


Портфоліо вчителя. Учитель: Сич Леся Михайлівна. Освіта: Вінницький державний педагогічний університет ім. М.Коцюбинського. Спеціальність, кваліфікація за дипломом: «Педагогіка і методика середньої освіти. Українська мова та література» та кваліфікація вчителя української мови та літератури, зарубіжної літератури. Місце роботи: Немирівський НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім.М.Д.Леонтовича-гімназія» та Вінницька академія неперервної освіти педагогічних працівників. Посада: вчитель зарубіжної літератури. Предмети, які викладає: зарубіжна література. Проблемна тема: Роль культурологічн.


Шаблон портфоліо вчителя української мови 2. Шаблон презентації для портфоліо учителя української мови на атестацію. Портфоліо вчителів | Переглядів: 3820 | Завантажень: 2286 | Додав: vchytel-inf | Дата: 01.08.2016 | Коментарі (2)|. Шаблон портфоліо вчителя української літератури. Шаблон презентації для портфоліо учителя української літератури на атестацію. Портфоліо вчителів | Переглядів: 2344 | Завантажень: 1188 | Додав: vchytel-inf | Дата: 01.08.2016 | Коментарі (0)|. Шаблон портфоліо вчителя іноземної мови. Шаблон презентації для портфоліо учителя іноземної мови на атестацію.


Описание слайда: Портфоліо вчителя української мови і літератури Герасименко Наталії Олександрівни. № слайда 2. Описание слайда: Будьмо знайомі: Дата народження: Освіта: вища. Рік, факультет: Спеціальність – вчитель української мови та літератури. Кваліфікація – спеціаліст І категорії. Місце роботи – Вільшанська ЗОШ І-ІІІ ступенів.


Пропоную Вашій увазі зразок оформлення портфоліо вчителя української мови та літератури. Автор: Сидоренко Любов Олексіївна, вчитель-методист, учитель української мови та літератури школи І-ІІІ ступенів № 259 Деснянського району м.Києва. moje_portfolio_.ppt - 14.32 MБ.


ПОРТФОЛІО. вчителя cвітової літератури та російської мови. Петренко Любові Василівни. Моя візитна картка. Викладач російської мови і літератури -Початок педагогічної діяльності :1978 рік - Загальний педагогічний стаж – 34 роки. - Атестація - 2009 рік, -Кваліфікаційна категорія : вища. -Працюю вчителем світової літератури і російської мови ,етики, образотворчого мистецтва, художньої культури у Лехнівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. У 2007 році успішно пройшла. курси за програмою Intel® «Навчання для майбутнього».


Викладач української мови та літератури, російської мови та літератури. ДОСВІД РОБОТИ. 1. Інформаційно-комп"ютерні технології на уроках української мови та літератури. 2. ІКТ на моїх уроках. 17 грудня 2015 р. у школі №126 відбувся тренінг для вчителів української мови та літератури, які викладають в 11-х класах, за темою "Зовнішнє незалежне оцінювання як складова національної системи моніторингу якості освіти". Взявши у ньому участь, я отримала практичну допомогу щодо підготовки учнів до написання власного висловлення під час ЗНО з української мови та літератури. Учениця 11-а класу Анна Смикова посіла 3 місце у районному етапі КОНКУРСУ ЗНАВЦІВ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ.


Презентация на тему «Портфоліо вчителя української мови та літератури Фснко Вікторії Вікторівни». Учитель. Скачать презентацию. << Портфоліо вчителя української мови і літератури Балаклеївської ЗОШ I-II ступенів №3. Проблема, над якою працює вчитель української мови та літератури. Фєсєнко вікторія Вікторівна “Розвиток творчої та успішної особистості учня на уроках української мови та літератури”. 4. Ефективність інтерактивних технологій залежить від : роботи вчителя

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз англ мова 9 клас 5 рік навчання кучма морська

шара чит 1.3

чертеж матрицы для обтяжки пуговиц