наказ про демобілізацію 6 хвилі

Порошенко оголосив демобілізацію 6-ї хвилі. Постанови, накази, інструкції. Укази. Постанови. Накази, порядки, методики. Інструкції. Посадові інструкції. Суди, ЄДРСР. Посадові інструкції Для автомобілістів Для бухгалтера Для кадровика. УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ про демобілізацію 6-ї хвилі. Укази. Facebook. Twitter. WhatsApp. Viber. Gmail. Указ президента україни №411/2016.


Президент України Петро Порошенко підписав наказ щодо демобілізації шостої хвилі військовослужбовців, які знаходяться в зоні проведення АТО. Про це він сьогодні написав на своїй сторінці у Фейсбук, передає replyua.net. У своєму повідомленні Порошенко наголосив на тому, що демобілізація має завершитися до початку листопада. «Ще до початку листопада до своїх домівок та рідних людей повернуться наші захисники, яких було призвано під час так званої «шостої хвилі» мобілізації. Вже було підписано відповідний наказ по цьому питанню», - зазначив президент. В той самий час голова держави наголосив, що .


Які саме військові будуть демобілізовані та коли таким працівникам слід приступити до роботи? . З військової служби будуть демобілізовані військовослужбовці військової служби за призовом під час мобілізації в особливий період, які були мобілізовані у 2015 році під час 6-ї хвилі (третя черга осіб, мобілізованих відповідно до Указу Президента України від 14.01.2015 р. № 15). Це остання черга звільнення у запас громадян, які були мобілізовані на військову службу у 2014 – 2015 роках під час дії особливого періоду.


Президент України Петро Порошенко підписав Указ про демобілізацію 6-ї хвилі військовослужбовців, призваних на службу в зоні АТО. Про це йдеться в повідомленні на сторінці Порошенко в Facebook. Порошенко уточнив, що демобілізація завершиться до кінця жовтня. "До кінця жовтня до своїх домівках і сім'ям повернуться захисники Вітчизни, які були мобілізовані в минулому році протягом так званої "шостої хвилі". Підписав відповідний указ", – повідомив він. Порошенко додав, що після цього на фронті залишаться тільки контрактники, а призовників, як і зараз, не будуть направлятися в зону АТО.


Президент України Петро Порошенко повідомив, що підписав указ про демобілізацію військовослужбовців 6-ї хвилі. "До кінця року повернуться додому солдати, мобілізовані протягом так званої "шостої хвилі". Підписав відповідний указ", - написав президент у своєму "Твіттері". У Facebook президента повідомляється, що це ще один крок до переходу армії на професійну основу. "Щойно буде звільнений останній з "шостої хвилі", на фронті залишаться лише контрактники. Призовників за віком, як і тепер, не направлятимуть до АТО", - зазначив глава держави. П. П.


Президент України Петро Порошенко підписав указ про демобілізацію військових шостої хвилі. “До кінця жовтня до своїх домівок та родин повернуться захисники Вітчизни, яких було мобілізовано торік протягом так званої “шостої хвилі”. Підписав відповідний указ. Його виконання означатиме ще один крок в переході армії на професійну основу”, – зазначив глава держави. Зі його слів, щойно буде звільнено останнього з “шостої хвилі”, на фронті залишаться лише контрактники. Призовники за віком, як і тепер, не направлятимуться в зону АТО.


Демобілізація військовослужбовців, які проходять військову службу за призовом у зв’язку з мобілізацією, і були призвані під час третьої черги часткової мобілізації у 2015 році відбудеться протягом вересня — жовтня 2016 року. Наказ про затвердження і введення в дію штатного розпису на 2021 рік. Штатний розпис на 2021 рік. Друга і третя (5-6 хвилі мобілізації) — по 60 днів: із 20.04.2015 по 18.06.2015 та з 19.06.2015 по 17.08.2015 відповідно. Раніше секретар Ради Національної Безпеки та Оборони України Олександр Турчинов, а також радник президента України та радник міністра оборони Юрій Бірюков допускали оголошення сьомої хвилі мобілізації у 2016 році у разі різкої ескалації бойових дій на сході.


Президент підписав Указ про демобілізацію військовослужбовців шостої «хвилі» мобілізації (третя черга осіб, мобілізованих згідно з Указом Президента України від 14.01.2015 р. № 15). Це остання «хвиля» з числа осіб, мобілізованих у 2014 — 2015 роках. А отже, після їх демобілізації, що повинна закінчитися до кінця жовтня 2016 року, у зоні проведення АТО залишаться тільки особи, прийняті на військову службу за контрактом. Дату, з якої працівник приступив до виконання своїх посадових обов’язків, слід зафіксувати в наказі (розпорядженні) з особового складу. Детальніше про дії роботодавця в разі демобілізації його працівника читайте в одному з найближчих номерів «Податки та бухгалтерський облік».


Генеральний штаб Збройних сил України спланував демобілізацію військовослужбовців 6 черги. У серпні Генштаб повідомляв, що розробляє проект указу президента про звільнення військовослужбовців 6-ї хвилі мобілізації – і звільнення буде проведено впродовж 2 місяців із моменту опублікування указу. Тоді ж зазначалося, що звільнені у запас військовослужбовці мають не пізніше 5 днів після вибуття з військової частини стати на облік у військовому комісаріаті.


"До кінця жовтня повернуться додому солдати, мобілізовані протягом так званої "шостої хвилі". Підписав відповідний указ", - написав він. Щойно буде звільнено останнього з "шостої хвилі", на фронті залишаться лише контрактники. Це ще один крок до професійної армії. — Петро Порошенко (@poroshenko) 26 вересня 2016 р. Нагадаємо, раніше в Міністерстві оборони запевнили, що демобілізація "шостої хвилі" не знизить боєздатність українських військ. НВ. Редактор: Олег Кононенко.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз англ мова 9 клас 5 рік навчання кучма морська

шара чит 1.3

чертеж матрицы для обтяжки пуговиц