зв язок слів у реченні 2 клас презентація

Матеріал презентації використовується для вивчення теми "Речення", вміти встановлювати зв'язок слів у речення,поширювати речення за питаннями.Текст можно продовжити за малюнком.Рекомендується для Щоденних 5".. Презентація на урок Дидактичні матеріали скачати. Опис документу: Матеріал презентації використовується для вивчення теми "Речення", вміти встановлювати зв'язок слів у речення,поширювати речення за питаннями.Текст можно продовжити за малюнком.Рекомендується для Щоденних 5". Перегляд матеріалу. Отримати код. ‹‹ ‹ › ›› 42 1. Опис презентації окремими слайдами: Слайд № 1. Речення.Зв’язок слів у реченні Підготувала:вчитель Блистівського НВК Доборович В.В. Слайд № 2.


Презентація допоможе вчителю провести урок за темою "Зв'язок слів у реченні".У роботі пропонуються актуальні види робіт: бліцтурнір за вивченими правилами,гра "Нескінченне речення",вправа "Знайти зайве слово", вправи для творчої майстерні, скласти речення за малюнками, тести. Презентація зручна для використання. Просмотр содержимого документа «Презентація до уроку української мови "Зв'язок слів у реченні"». Українська мова. 2 клас. Підготувала Гармаш І.І. Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2. Торецької міської ради. Донецької області. Сьогод.


Хто знає, як називаються такі слова? Сьогодні ми й поговоримо про службові слова: чому вони так називаються, яка їх роль у реченні. Також сьогодні ми вчитимемося складати текст із деформованих речень і вести діалог Мотивація навчальної діяльності. Повідомлення теми та мети уроку Службові Жив на світі дід Василь. У кисіль він сипав сіль. Цукор клав у холодець, а у чай жовтки з яєць. Був дідусь наш не дивак, а робив це просто так, а робив це все для штуки, щоб сміялися онуки.


Презентация на тему Презентація до уроку української мови "Зв'язок слів у реченні" из раздела Детские презентации. Доклад-презентацию можно скачать по ссылке внизу страницы. Эта презентация для класса содержит 21 слайдов. Для просмотра воспользуйтесь удобным проигрывателем, если материал оказался полезным для Вас - поделитесь им с друзьями с помощью социальных кнопок и добавьте наш сайт презентаций TheSlide.ru в закладки! Главная. Детские презентации. Українська мова 2 клас. Підготувала Гармаш І.І. Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 Торецької міської ради Донецької області. Слайд 2. Текст слайда: Сьогодні у нас незвичайний урок.


Зв’язок слів у реченні. Завантажити презентацію. Презентація по слайдам: Слайд 1. 3 клас Тихонова О. Т., Токарева О. В., СЗШ№12 м. Сєвєродонецьк Зв’язок слів у реченні. Головні й другорядні члени речення. Закріплення. Слайд 2. Зв’язок слів у реченні. Головні й другорядні члени речення.3 клас Тихонова О. Т., Токарева О. В., СЗШ№12 м. Сєвєродонецьк Зв’язок слів у реченні. Головні й другорядні члени речення.3 клас. Слайд 3. Зв’язок слів у реченні. Головні й другорядні члени речення.3 клас Тихонова О. Т., Токарева О. В., СЗШ№12 м. Сєвєродонецьк Зв’язок слів у реченні. Головні й другорядні члени речення.3 клас. Слайд 4. Зв’язок слів у реченні.


Тема: Зв’язок слів у реченні. Мета: удосконалювати практичні вміння визначати головні члени речення, встановлювати зв'язок між членами речення за допомогою запитань; розкривати вміння пояснювати орфограми; виховувати любов до рідної мови. Обладнання: картки для індивідуальної роботи, плакат зі словосполученням, малюнок Олесь - кмітливець. Тип уроку: комбіновваний. Хід уроку. Організація класу. Не гаймо часу, поспішаймо, урок скоріш розпочинаймо.


Похожие презентации: Українська мова. Питальні речення (2 клас). Основні ознаки речення (2 клас). Українська мова. Розповідні речення (2 клас). Українська мова. Спонукальні речення. Вставте потрібні для зв'язку у реченні слова Настала ніч ___ лісі. Мороз постукує ___ стовбурах дерев. ___ гілки падає легкий сріблястий іній. до по у в на під. 26. Тест №1 Закінчіть речення: “ Речення виражає…” - закінчену думку; - незакінчену думку; - здивування; 27. Тест №2 Закінчіть речення: “ Слова у реченні пишуться…” - разом; - окремо


Мета: навчати учнів встановлювати зв’язок слів у реченні за допомогою питань; закріплювати знання про головні члени речення; розвивати вміння добирати влучні слова для побудови висловлювань; виховувати старанність. Тема: Зв’язок слів у реченні. Мета: навчати учнів встановлювати зв’язок слів у реченні за допомогою питань; закріплювати знання про головні члени речення; розвивати вміння добирати влучні слова для побудови висловлювань; виховувати старанність. Хід уроку. І. Організаційний момент.


Презентація “Поняття про речення. Основні ознаки речення”. Поняття про речення. Основні ознаки речення. Вікно перегляду презентації. ПІБ : Бесединська Наталія Іванівна. Посада : вчитель початкових класів. Місце роботи : Гавриловецький НВК. Завантажити матеріал: - Презентація «Поняття про речення. Основні ознаки речення». Закрити. Хвилинка реклами. Класні куточки: 512 грн. Завантаження файлу почнеться через. Cекунд. Завантажити файл. 5 / 5 ( 1 ). Сподобалося? Поділіться з друзями! Або збережіть для себе :). Поширити в Facebook. Стенди для школи та дитячого садка. Магазин Урок-UA.


2 клас. Тема: “ Речення ”. Підготувала вчитель. початкових класів. Чумак О.Г. Поняття про речення. Скільки речень у тексті? В лісовій школі вчиться білочка Пухнаста,заєць Вуханець,їжак Колько. Вчитель з читання-Сова Мудра. Підкресли головні члени речення. Встанови зв’язок слів у реченні. Сонце гріє. Підкресли головні члени речення.


Инфоурок › Другое ›Презентации›Презентація з української мови на тему "Порядок слів у реченні". Презентація з української мови на тему "Порядок слів у реченні". Скачать материал. библиотека материалов. Добавить в избранное. 1 / 10. Описание презентации по отдельным слайдам: 1 слайд. Описание слайда: Порядок слів у простому реченні. 2 слайд. Описание слайда: 3 слайд. Все классы Дошкольники 1 класс 2 класс 3 класс 4 класс 5 класс 6 класс 7 класс 8 класс 9 класс 10 класс 11 класс. Выберите учебник: Все учебники.


Розробка уроку української мови у 2 класі на заявлену тему з методичними додатками, мета якого - учити учнів установлювати зв’язок між словами в реченні за запитаннями, поширювати речення; розвивати мовлення дітей; збагачувати словниковий запас, виховувати культуру спілкування, любов до художньої літератури.


Тема: "Поняття про речення", 2 клас. 403 Forbidden. nginx. 1. 2. 3. 4. Дякую за гарні слова! 21:25. Люба Л. чудовий сайт,багато матеріалів уже використовую у своїй педагогічній практиці. Дякую Вам! Натхнення та успіхів! . Презентація батькам майбутніх першокласників. 14:48. Тетяна. Портфоліо вчителя початкових класів. 14:46. Тетяна.


Тема: "Поняття про речення", 2 клас. 403 Forbidden. nginx. 1. 2. 3. 4. Дякую за гарні слова! 21:25. Люба Л. чудовий сайт,багато матеріалів уже використовую у своїй педагогічній практиці. Дякую Вам! Натхнення та успіхів! . Презентація батькам майбутніх першокласників. 14:48. Тетяна. Портфоліо вчителя початкових класів. 14:46. Тетяна.


Складання речень. Мета: сприяти формуванню знань про службові слова як окрему частину мови і її роль у реченнях; формувати навички правильної їх вимови і написання окремо від інших слів. Розвивати мовлення, уяву, спостережливість, увагу, вміння робити висновки. Виховувати любов до рідного слова і мови, дружні відносини в колективі. №070 - Навчаюся вживати іменники, прикметники, дієслова, числівники і службові слова в мовленні. Навчальний діалог. Мета: актуалізувати знання учнів про іменник, прикметник, дієслово й числівник та службові слова в мовленні; акцентувати роль вивчених частини мови у .


Мета: Учити встановлювати зв'язок між словами у реченні; удосконалювати вміння виділяти головні слова в реченні; розвивати зв'язне мовлення; виховувати любов до праці. Хід Уроку. I. Організація класу до уроку. II. Актуалізація опорних знань. 1. Каліграфічна хвилинка. Вп ло од ві р'я пір'я подвір'я Впало пір'я на подвір'я. — Яке це речення за метою висловлювання? — Визначте головні слова у реченні. Підкресліть. 2. Вибірковий диктант. — Уважно слухайте прислів'я, які я диктуватиму. Виписуйте з них у зошит тільки головні слова з кожного речення. Лежачий кам.


зв'язок слів у реченні 2 клас презентація. Казочка про Речення. Prije 21 dan. Казочка про Розповідне, питальне, спонукальне, окличне речення. Зв'язок слів у реченні. Prije 6 godina. Відеопрезентація створена в рамках Курсів "Навчальні матеріали у відеоформаті" вчитель Поліна Вишневська. Головні слова в реченні. 2 клас. Prije 2 godina. Урок 5 Зв’язок слів у реченні підсумок, 2 клас. Prije 5 godina. Уроки для Катрусі. Презентація на тему: "Основа речення. Зв’язок слів у реченні" (творчі завдання 4 клас). Prije 3 godina. 2 клас Спонукальні речення Урок № 4. Prije 9.


Основа речення. Зв'язок слів у реченні. Vor 5 Monate. 3 клас Зв'язок слів у реченні 21 04. Vor 10 Monate. Шульженко О. В. 4 клас Українська мова. Основа речення. Зв'язок слів у реченні. Vor 5 Monate. Речення. Зв'язок слів у реченні. Vor 10 Monate. Відеоурок з української мови за темою "Службові слова" 2 клас. У відео використана презентація з інтернету. Слова назви дій предметів (Дієслова). Vor Monat. Презентація до уроку української мови « Слова - назви дій предметів (дієслова). Навчаюся визначати слова - назви дій . "Зв'язок слів у реченні" 2 клас. Vor Monat. 27 05 Головні слова в реченні зв'язок слів. Vor 8 Monate. Презентація на тему: "Основа речення. Зв’язок слів у реченні" (творчі завдання 4 клас). Vor 3 years.


2 клас. Семененко Леся Миколаївна, вчитель початкових класів НВК №12, м.Коростень. І Організація класу. ІІ Актуалізація опорних знань. У лісах струмки пустила, Землю травами встелила. Перші квіти принесла. Наша чарівна (весна). - От і до нас прийшла весна! . Квіточки-це слова, а стеблинки-службові слова, які. служать для зв’язку слів у реченні. (Слайд правило і квіточки)ё. 3. -А ось голубіє наступна квіточка. Навесні я зацвітаю. Синім цвітом серед гаю. Відгадайте, що за квітка


2 клас. Українська мова. Речення. Зв'язок слів у реченні (Тиж.3:ЧТ) Приєднуйтесь до нас також у: Facebook: . Урок з укр. мови 2 клас - Зв'язок слів у реченні. Н. Карпенко "Усміхнувся квітень". 7 aylar önce. У відео робота за підручником з укр. мови Сапун, Придаток 2 клас. Презентація до уроку: "Закріплення знань про члени речення. Установлення зв’язку слів у реченні". 3 yıl önce. Звязок сліву реченні (Мова та читання 2 клас). 8 aylar önce. За підручником Л. Тимченко та І. Цепової "Українська мова та читання 2 клас". Відеоурок з української мови за темою "Службові слова" 2 клас. У відео використана презентація з інтернету. 27 05 Головні слова в реченні зв'язок слів. 6 aylar önce.


Зв’язок слів у реченні. Яна Гарькавець. görünümler 3,2 B. Українська мова. 2 клас. 5:26. Зв'язок слів у реченні. Презентація до уроку української мови « Слова - назви дій предметів (дієслова). Навчаюся визначати слова - назви дій . 7:33. Українська мова (4 клас).


Встановити зв'язок між словами вам допоможуть питання, що в дужках. Підкресли в цих реченнях головні слова. 3. Усно встанови зв'язок між словами у третьому реченні. Зразок. Діти (що зробили?) пішли; пішли (к у д и?) до лісу. Вашуленко М.С., Мельничайко О.І. Рідна мова 2 клас. Надіслано читачами з інтернет-сайту. Конспекти, шкільний план, відкритий урок з української мови, онлайн тести української мови, домашня робота. Зміст уроку конспект уроку і опорний каркас презентація уроку акселеративні методи та інтерактивні технології закриті вправи (тільки для використання вчителями) оцінювання.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз англ мова 9 клас 5 рік навчання кучма морська

шара чит 1.3

сила тёмная обратная сторона сказки прохождение читать