зима у моєму селі

Только дети подняли шум на улице, они так рады зимушке-зиме. Деревья покрыты белой снежной коркой, что делает их красивее. Хоть она только и началась но уже дети слепили так много снеговиков... Ещё очень красиво когда вечером когда уже темно идёт снег. Вот такая вот зима в моём селе.


У моєму селі - зима! Біла віхола снігом віє!.. Січень, лютий. та все дарма! Бо весна моє серце гріє! Вийду вранці на білий сніг, Протопчу до воріт стежину. Час прискорює вічний біг - Кожен день добавля хвилину! У моєму селі - зима! Біло! сніжно! і так прекрасно! За минулим - жалю нема, Бо в душі моїй завжди - ясно! М.З.ID: 634879 Марія Зубрій (Завадівка).


Зима у моєму селі. Якось несподівано і крадькома прийшла у наше село зима. Білосніжна володарка зачарувала сад, гай, ліс, поле. Від її подиху все навколо вкрилось інеєм. Зима, напевне, притомилась. Сипала снігом, сипала — а решту витрусила під лісом. Коли я йшла дорогою до школи, навіть здивувалась: звідки ці горбики? І копиць ніби тут не було, і місцевість рівнинна. Піду гляну на поле. Там вже мала де розгулятись зима. Та диво. Скраю від дороги в окремих місцях видно чорні залисини. Ніби хтось акуратно підмітав сніг. А в селі виглядає все по-іншому. Хати зіщулились під снігом, ніби старенькі .


Зима – чарівна пора року. Мені подобається, коли надворі ясна морозна погода та падає сніг. На вікнах з’являються вигадливі малюнки Коли все навкруги стає білим, здається, що ти потрапив у зимову казку. Взимку можна кататися на санках, лижах, гратися в сніжки та ліпити сніговиків. Коли взимку надворі сильний мороз, то спочатку навіть не хочеться виходити з дому. Зима на селі. Випав сніг і покрив землю білою шатою тепер відпочине спрацьована земля й набере сил щоб у наступному році могла знов видати пожадані плоди на полях пусто й глухо лісові звірята криються під корчами і в нетрях птаство тиснеться до села а люди шукають тепла в огрітих хатах.


Зима – голодное время для птиц, поэтому их нужно подкармливать. Я рассыпаю хлебные крошки и семечки у себя на подоконнике, и по утрам наблюдаю, как птицы их клюют. Больше всех мне нравятся снегири с красными грудками, но они прилетают реже, чем другие птицы, а жаль. Зима – чудесное время года. Правда, день заканчивается очень быстро, и темнеть начинает рано, но зато зимой очень весело. Можно кататься на санках с горки, на лыжах и на коньках, играть в снежки, лепить снеговика. Накатаешься, наиграешься, потом идешь домой – мокрый, замерзший, голодный и очень счастливый. А дома тепло и уютно, сто.


Зима в селі, у моєму селі, сади,поля й будинки-білі й сніжані. Гілки дерев,оділи шуби льодові, а сонечко,висвітлює узори,на вікні. Дивлюсся,забіліло, все село, від сонечка,перлинами виблискує воно. Гори в снігу,долини білі,білі- аж очі,ще не звикли і прижмурились. І забіліла Угля,змінимлося усе, повсюди з димарів,димок у небо йде. Тільки ялинка,що росте біля дороги, має святковий настрій,від новорічної нагоди. Казковим краєм, наша Угля стала, яка в зимню пору,за себе нагадала. Куди не глянеш,казка тут повсюди- а Угляни герої казки,що наділі шуби. Кажу,щоб знали,геть на світі всі, Угля красива .


Ответы и решения задач. Українська мова. Твір на тему зима в селі. Твір ** тему зима в селі. 0 голосов. 1 просмотр. Твір на тему зима в селі. 5 - 9 классы. українська мова. Ліс взимку чарівний, величний та недоторканий. Все в ньому прекрасно. Зима - чудова пора року, пора морозів та див. Ваш комментарий к ответу: Отображаемое имя (по желанию)


"Зима у моєму селі!" спец-альбом!!! 1 фотография|Комментарии к альбому. ВКонтакте © 2006–2020. О ВКонтакте Помощь Правила Для бизнеса Разработчикам Вакансии. Русский Українська English все языки ».


Зима в моєму місті (опис) 5.00/5 (100.00%) 2 голос[ов]. Настала зима. Уже середина січня. Сьогодні ясний зимовий день, сонце світить сліпуче яскраво. Навколо всі білим-біло: м’який пухнатий сніг рівним шаром покрив землю. Сніг усюди: на ослонах, на дахах будинків, на деревах. Дерева коштують у снігу, немов яблуні в кольорі. Білі-Білі. І тільки подекуди видніються червоні грона горобини. Під горобинами багато пташиних слідів. Шосе скинуло із себе білосніжне вбрання, і здається, що дорога чорною змією ізвивається між високими будинками в білосніжних шапках. Люди кудись поспішають, залишаючи на с.


Твори з мовиПрекрасний зимовий день у моєму місті (твір-опис). Стислі перекази. Українська література скорочено. Зима наскочила зненацька. Ще вчора на землі під деревами лежали золоті кола опалого листя. Ця жовтизна поступово мерхнула — свою справу робили нічні тумани, дощі, прохолода, що ставали все сильніше і сильніше.


Українські твори на тему зима, для учнів котрі вчаться у школі. При порі року зима, появляється можливість для багатьох різноманітних ігор, а саме можна гратися у сніжки, кататися на ковзанах і безліч іншого. Також ми можемо замітити як пташки збираються у зграї і відлітають у теплі краї на період холодів. У школі на уроках з української мови чи літератури, появляться нові завдання. А саме потрібно буде описати ,як учні своїм поглядом спостерігають цю пору року і потрібно буде скласти твір опис на тему зима чи охарактеризувати природу при порі році зима, одним словом безліч буде завдань котрі потрібно буде написати. Щоб на відміно справитись з таким не про.


Зима в моєму селі Огульці. Всі ми чекаємо с нетерпінням любиму нашу пору це- зима.Але с кожним роком вона приходе не сподівано і крадькома.Ось і в цьому році підкраласть наша зимушка в грудні. Я люблю своє ріднесеньке село Огульці.Воно приваблює мене в різні пори року. А в зимку моє село схоже на білусніжну ковдру,яка окутала всі округи своєю білою ковдрою. Настала зима,і наступили холода,ставки покрилися льодом,на шибках появилися крижані малюнки.Вже середина грудня,цілими днями іде лапатий сніг,позамітало всі стежки,і навколо все біле біле, як білосніжна простиня,мякий пухнастий сніг рівним .

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз англ мова 9 клас 5 рік навчання кучма морська

шара чит 1.3

сила тёмная обратная сторона сказки прохождение читать