літературна гра для учнів 7 класу

Автор: Жук Тетяна Сергіївна Навчальний заклад: Немовицька загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів Сарненської районної ради Інтелектуальна гра “Літературний лабіринт” (7 клас. Зарубіжна література) Мета: перевірити знання учнів, поглибити їх; розвивати літературні здібності, надихнути учнів на читацьку працю; виховувати естетичні смаки, акторську майстерність. Обладнання. 2 столи із різнобарвними скатертинами, музичний супровід, акторський реквізит, 2 телефони. Учасники. 3 …


Внеклассное мероприятие по литературе для школьников 7 класса «Литературная шкатулка» Цели: - обобщить знания учащихся по литературе - воспитывать уважение к художественной литературе - учить анализировать художественный. Внеклассное мероприятие по литературе для школьников 7 класса «Литературная шкатулка». Цели: - обобщить знания учащихся по литературе - воспитывать уважение к художественной литературе - учить анализировать художественный текст - развивать творческие способности учащихся - учить работать в группах. Предлагаемый сценарий игры для 7 класса. Игра состоит из 9 раундов.


Тип уроку: урок-гра. Оформлення класу: 1. Посередині стіл із дзиґою. 2. 12 конвертів із завданнями. 3. Плакат: "Геній - це 1% натхнення і 99% потіння" Едісон. Хід уроку. Ведучий - учитель: -Юні друзі, сьогодні у нас незвичайний урок, урок - гра "Що? Де? Коли?". Цей урок виявить найрозумніших, ерудованих учнів, тих, хто дружить з літературою. Команда знавців грає проти команди вчителів української мови та літератури нашої школи. Представлення команд.


Пізнавально-конкурсна гра "Зоряна година" (для учнів 5-6 класів). Муковоз Світлана,педагог-організатор Мирівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Кагарлицького району. <<ЗАВАНТАЖИТИ>>. Турнір-мозаїка (для учнів основної школи). Турнір "На літературному ринзі". Ніна Яременко, доцент кафедри педагогіки і психології Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів; Ольга Боярчук, завідуюча навчально-методичним кабінетом виховної роботи Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів. Інтелектуальна гра "Світ казок" (для учнів 5-7 класів). Ірина Мальцева, заступник директора з виховної роботи ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 м. Ірпеня.


Ми раді вітати Вас у нашій школі і запрошуємо на мовно-літературний турнір між учнями 7-х класів. Ведуча. Якщо з українською мовою в тебе, друже, не все гаразд, не вважай її примусовою, полюби, як весною ряст. Примусова тим, хто цурається, А хто любить, той легко вчить: Все, як пишеться, в ній вимовляється, все, як пісня, у ній звучить. І журлива вона, й піднесена, Тільки фальш для неї чужа. В ній душа Шевченкова й Лесина, І Франкова у ній душа. Ведучий. Просимо учнів, до зубріння звичних, ви не бійтесь правил граматичних. Ми переходимо до шостого етапу нашої гри –«Музична пауза». Ви прослухаєте пісню про маму, з якої треба виписати дієслова і визначити їх дієвідміну. А у нас сьомий етап «Всезнайко».


Конкурс «У ріднім слові – цілий світ!». Інтелектуальна мовознавча гра для учнів 6-7 класів. (конспект у слайдах із використанням анімації ). С. Вступне слово вчителя. Слово – брила, слово – крила, диво, У незнане зоряний політ. Через мову щиро і правдиво одкривається нам білий світ Так про мову сказав відомий український письменник Дмитро Білоус. І сьогоднішній наш конкурс буде присвячений саме їй – ніжній і милозвучній, рідній і близькій, нашій українській мові. Один дуже відомий чоловік сказав: «Скільки ти знаєш мов,стільки ти разів людина». А я хочу сказати, що якщо ти не знаєш рідної мови,.


Підсумковий урок за рік в 7 класі можна використати як контрольну роботу за допомогою різних видів завдань. Звернення вчителя до учнів. Вивчаючи курс зарубіжної літератури, ми багато разів робили висновки щодо безмежної можливості вираження своїх думок і почуттів. Хочеться, щоб ви пам'ятали,що зарубіжна література-це не тільки письменники і твори, а й найбагатша скарбниця світової культури, якою ви повинні володіти. Що таке квест? Квест-або пригодницька гра - це гра, в якій ключову роль відіграють рішення головоломок і задач, які вимагають від гравця розумових зусиль. Тому ми будемо проходити декілька станцій з завданнями різних видів. Клас поділяється на 4 групи. Кожна з груп побуває на станціях по черзі.


вчитель географії Івженко В.П. Пізнавально-розважальна гра для учнів 7-10 класів. «Я люблюУкраїну». Мета: розширити та поглибити знання учнів про Україну; розвивати пізнавальний інтерес до історії, природознавства,географії, вміння приймати рішення в нестандартних ситуаціях, колективну творчість і комунікативні здібності; формувати вміння відстоювати власну думку, аналізувати, порівнювати, узагальнювати, робити висновки, працювати командою, поважати думку інших; виховувати почуття патріотизму, любові до рідного краю, мови, активну громадську позицію, повагу до своєї Батьківщини,почуття гордост.


Літературна Тернопільщина. Іванна Блажкевич. Іван Франко на Тернопільщині. Радимо прочитати. Народні перекази та легенди. Іван Крип'якевич "Малі козаки" (позакласне читання для учнів 5 класу). Олекса Стороженко "Голка". В. Королів-Старий "Потерчата". Чигирин. Валерій Шевчук "Панна квітів". Список літератури для читання влітку 11 клас. ДПА та ЗНО. ЗНО 2021.


Гра для учнів 6-7 класів. Опубліковано: Світлана 777 Нд, 2013-01-27 13:13. Матеріали до уроків. Посібник містить матеріали навчальної компьютерної гри, розрахованої на учнів 6-7 класів під час вивчення теми "Морфологія.Самостійні частини мови". Автор: Андрущенко Світлана Олександрівна Катеринівська ЗОШ І-ІІІ ст. gra_dlya_uchniv_6-7klasu.doc - 248 KB. Предмети: Українська мова. Класи: 6 клас. Нижче Ви можете скопіювати URL-адресу цієї сторінки: або посилання для вставки у веб-документи (на сторінки сайтів): або додати публікацію в соціальні сервіси: Ввійдіть або зареєструйтесь, щоб залишати коментарі. 385 переглядів. Схожі публікації. Гра для учнів 6-7 класів на тему "Мандр.


Класс0. Все для вчителя. добавлена 13 июня 2018 в 16:07. Комплексно-хвильові уроки на тему “Осінь” для 4 класу super.urok-ua.com/kompleksno-hvilovi-uroki-na-temu-osin-dlya-4-klasu/. ••• Комментарии0. 0. Автор: вчитель української мови та літератури Толстих Олена Олександрівна У вікторині наявні питання для перевірки вивченого матеріалу з української літератури. Літературна вікторина для […] Новые комментарии. Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь.


Класс0. Все для вчителя. добавлена 13 июня 2018 в 16:07. Комплексно-хвильові уроки на тему “Осінь” для 4 класу super.urok-ua.com/kompleksno-hvilovi-uroki-na-temu-osin-dlya-4-klasu/. ••• Комментарии0. 0. Автор: вчитель української мови та літератури Толстих Олена Олександрівна У вікторині наявні питання для перевірки вивченого матеріалу з української літератури. Літературна вікторина для […] Новые комментарии. Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь.


Тоді обирайте літературну гру “У світі зарубіжної літератури”!!! Вона розрахована на три команди і складається з шести раундів: “Літературне лото”, “Упізнай письменника”, “Лабіринт літературних героїв”, “Батл розумників”, “Таємничі знаки” та “Юні рекламодавці”. Усі завдання стосуються біографії, творчості зарубіжних письменників та теорії літератури. Виховні заходи | Переглядів: 198 | Завантажень: 50 | Додав: Ростислав | Дата: 03.07.2019 | Коментарі (0). Збірка позакласних заходів для учнів 5-11 класів «Національно-патріотичне виховання учнів на основі особистісно орієнтованого підходу». До Вашої уваги подаються розробки позакласних заходів національно-патріотичної тематики.


Інтелектуальні ігри сприяють розширенню кругозору дітей. Презентації учнів 6 класу. Презентації з історії України. Сторінка для учнів. Інтелектуальна гра. Історії України . 8 клас. Не вір своїм очам. Історія україни . 7 клас. Конкурси.5 кл., 6кл.,7.,8кл.,9 кл., 10 кл.. Вкладення.


Літературні (казкові) вікторини (для учнів молодших та середніх класів). Отримати посилання. Facebook. Саме час нагадати дітям про їхніх улюблених літературних героїв та поринути у бурхливе море ерудиції, питань та відповідей, веселої гри. «Читалка» пропонує вашій увазі кілька літературних (казкових) вікторин для учнів молодших та середніх класів, які можна було б провести у бібліотеці яскравим зимовим днем. Вікторина «Чи любиш ти казки? Скільки було братів у Котигорошка?


Ведучий 1. В процесі гри учасникам команд доведеться відповідати на питання з різних шкільних навчальних предметів, виявити загальну ерудицію та глибину логічного мислення, тобто бути відповідними до п’яти складових якостей назви КРОКСу: Ведучий 2. – культурні, Ведучий 1. – розумні, Ведучий 2. – організовані, Ведучий 1. – кмітливі, Ведучий 2. – та спритні. Ведучий 1. Отже, привітаємо команди–учасниці гри.


Пропоную сценарій пригодницької гри для учнів 5-7 класів за життям і творчістю Тараса Шевченка з повним дидактичним забезпеченням Сценарій - dnpk.16mb.com/users/files/download1383.html Маршрутний лист команди - dnpk.16mb.com/users/files/download1384.html Станція "Віршовод" - dnpk.16mb.com/users/files/download1385.html Станція "Картографія". Сценарій виховного заходу з пожежної безпеки для учнiв 5 класу. Тема: хай дитина знає кожна – жартувать з вогнем не можна! МЕТА: ознайомити учнів із основними способами захисту життя під час пожежі, поп. Сторінки. Положення про кабінет.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз англ мова 9 клас 5 рік навчання кучма морська

шара чит 1.3

чертеж матрицы для обтяжки пуговиц